Κινητό: +30 6982552405

Συνεδρίες ΧΩΡΙΣ Διαιτολόγιο

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!!

Συνεδρίες στο διαιτολογικό γραφείο ΧΩΡΙΣ διαιτολόγιο

Θα ήθελα να σε καλωσορίσω στη ΝΕΑ υπηρεσία μου με συνεδρίες χωρίς διαιτολόγιο.

Η εμπειρία μου…

Ταξιδεύοντας στο εξωτερικό και κάνοντας μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Master απέκτησα εξειδίκευση στη Δημόσια Υγεία και Διατροφή από το Queen Margaret University του Ηνωμένου Βασιλείου και είχα την ευκαιρία να μάθω μία διαφορετική προσέγγιση εφαρμογής της Διατροφολογίας.

Οι ενότητες του μεταπτυχιακού, μου παρείχαν πολύπλευρη εκπαίδευση. Απέκτησα τόσο κατάρτιση μελέτης, δημιουργίας, υλοποίησης και αξιολόγησης νομοθετικού πλαισίου δράσεων με νέα μέτρα διατροφικών παρεμβάσεων που στόχευαν στη βελτίωση της δημόσιας υγείας του πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου, όσο και εκμάθηση κλινικής αξιολόγησης-υποστήριξης και αντιμετώπισης ασθενών.

Η κατάρτιση μου αποκτήθηκε μέσω του Πανεπιστημίου, που με ώθησε να εργαστώ εθελοντικά σε διατροφικά προγράμματα που διεκπεραιώνονταν στο Εδιμβούργο και σκοπό είχαν την προώθηση υγιεινής διατροφής μέσω εκπαιδευτικών συνεδριών για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας σε διάφορες κοινωνικές ομάδες όπως παιδιά, γονείς, έφηβους, ενήλικες και ηλικιωμένους χωρίς την παροχή διαιτολογίου. Ήταν μία μοναδική εμπειρία για μένα γιατί συνάντησα μία άλλη πτυχή εφαρμογής της Διατροφολογίας, ιδιαίτερα ευχάριστη και διασκεδαστική. Υπήρχε μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση στη διατροφή, που μόνο όμορφα συναισθήματα δημιουργούσε σε όποιον έπαιρνε μέρος στις ομαδικές συνεδρίες. Έμαθα πως μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες μπορείς να μεταδόσεις τη γνώση της υγιεινής διατροφής και να αλλάξεις τις διατροφικές συνήθειες του ατόμου, χωρίς να χρειάζετε η τήρηση διαιτολογίου. Οι διατροφικές συνήθειες άλλαζαν ευκολότερα γιατί οι συμμετέχοντες διασκέδαζαν και απλά συνέχιζαν να τηρούν αυτό που τους έκανε να νιώθουν καλά. Όταν η διατροφή δεν είναι καταναγκασμός αλλά παιχνίδι, γίνεται διασκέδαση!!!


ΠΡΟΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ!
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!

Μπορείς να τοποθετήσεις τα τρόφιμα στη σωστή θέση μέσα στην πυραμίδα σύμφωνα με τις συστάσεις της Μεσογειακής Διατροφής; Οι διατροφικές μας συνήθειες ακολουθούν το πρότυπο Μεσογειακής Διατροφής στις μέρες μας;; Γιατί οι παππούδες μας το τηρούσαν και σε εμάς φαίνεται τόσο δύσκολο να εφαρμοστεί;; Παίζουν ρόλο τα επεξεργασμένα τρόφιμα & η πληθώρα νέων βιομηχανικών προϊόντων, οι συνθήκες δουλειάς και τρόπου ζωής της εποχής μας ή η οικονομική κρίση της χώρας μας;;; Πόσο επηρεάζουν όλα αυτά τη διατροφή μας, το βάρος μας και κατ’ επέκταση την υγεία μας;;; Άλλαξε τις διατροφικές σου συνήθειες…δημιούργησε ένα νέο καλύτερο αύριο για εσένα..προστάτεψε την υγεία σου..!!!

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑΤΑ & ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μάθε το μέγεθος της μερίδας με τη χρήση προπλασμάτων και εικόνων τροφίμων για να χάσεις βάρος εύκολα και διασκεδαστικά. Μπορεί η διατροφή να γίνει παιχνίδι πρόληψης και καλής υγείας στα χέρια σου!!!! Μάθε πως…!!!

Πως προγραμματίζονται οι συνεδρίες;

Οι συνεδρίες προγραμματίζονται με ραντεβού και απευθύνονται σε άτομα απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχεις τη δυνατότητα να προγραμματίσεις το ραντεβού σου με βάσει τη διαθεσιμότητα συνεδριών που υπάρχουν, μέσω:

Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου! Θα χαρώ πολύ να μιλήσω μαζί σου και να ξεκινήσουμε μαζί ένα ταξίδι διατροφής και ευεξίας!

 

Επιστροφή στην Αρχική